У Броварах визначились найсильніші боксери України до 22 років

У Броварах визначились найсильніші боксери України до 22 років

З 17 по 27 грудня у Броварах проходив Чемпіонат України з боксу, участь в якому приймали найсильніші боксери України серед чоловіків та жінок у віковій групі до 22 років.

За результатами першість у загальному медальному заліку у чоловічому боксерському турнірі посіла команда Київської області, боксери якої здобули три золотих, дві срібні та одну бронзову медалі. На другому та третьому місцях команди міста Києва (два золота, два срібла, одна бронза) та Харківської області (два золота, дві бронзи) відповідно.  

У жіночому ж турнірі абсолютну більшість нагород здобули боксери міста Києва. В їх активі чотири золотих, дві срібні та п’ять бронзових нагород. Друге місце а активі черкащанок, а почесне третє місце посіла команда Чернігівської області.

Приємно відзначити й той факт, що в раках цьогорічного розіграшу змагань був зафіксований й неймовірний результат, який по праву можна вважати рекордом. Рідні брат та сестра Дмитро Ловчинський та Марія Ловчинськка в один день стали чемпіонами України до 22-х років

Федерація боксу України вітає переможців та призерів змагань, їх тренерів зі здобутими нагородами, а також висловлює слова подяки організаційному комітету змагань за проведені змагання на високому організаційному рівні.

Вашій увазі також пропонується ознайомитись з підсумковими результатами Національної першості, а також завантажити медальний залік змагань. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.