Сергій Гордієнко: «Перед ліцензійним турніром усі розуміють його важливість і відповідальність»

Сергій Гордієнко: «Перед ліцензійним турніром усі розуміють його важливість і відповідальність»

Сьогодні починаються підготовчі роботи до події надзвичайної ваги – це буде вирішальний збір перед відльотом збірних команд України на ліцензійний турнір до Лондона, де й визначаться найкращі боксери, що зможуть відправитися на Олімпіаду. В цей час ми відірвали ненадовго від турбот головного тренера нашої жіночої національної збірної. Сергій Гордієнко розповів, у якому настрої зібралися наші провідні збірниці, над чим будуть працювати та які передолімпійські розклади у нашої національної команди.

– Збір розпочався, як і належить – згідно з графіком і з бойовим настроєм. Усі прекрасно розуміють його важливість і всю відповідальність, тому ми працюємо дуже згуртовано, злагоджено. Кожен знає, яка вага цих днів перед поїздкою в Великобританію. Можна сказати, зараз ми виходимо на прямий шлях – і до нього ми готувалися дуже давно. Починаємо заключний етап підготовки до олімпійського ліцензійного турніру.

– Чули, що до заключного тренувлаьного збору приєдналися й представниці інших країн…

– Так, дійсно. До нас у Київ прибули четверо дівчат із Литви зі своїм тренером. Ми забезпечені спаринг-партнерами. Вдячні керівництву ФБУ за створені нам умови, адже дуже важливо, щоб вирішальний збір проходив саме в належних умовах.

– Якого плану робота буде проходити на цьому зборі?

– Вдосконалення техніко-тактичної майстерності. Спеціальна фізична підготовка. Зараз маємо час, щоб належно підготуватися. 11-го числа ввечері відлітаємо в Лондон.

– Зрозуміло, що перша п’ятірка дівчат вирушає до Лондона на ліцензійний турнір. Інші дівчата також отримають бойову практику?

– Безумовно. Дівчата, які не поїдуть на ліцензійний турнір до Лондона їдуть вже завтра на міжнародний турнір у Ригу. Ми в свою чергу підтягнули на збори в Конча-Заспу дівчат, які успішно виступили на чемпіонаті України в грудні в Броварах до 22 років. Вони будуть допомагати основним дівчатам готуватися на ліцензійний турнір.

 

Фото – Антоніна Вишневська

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.