У Запоріжжі відбудеться турнір з боксу «Кубок дружби»

У Запоріжжі відбудеться турнір з боксу «Кубок дружби»

23 серпня у Запоріжжі, на базі комплексу SunRise Park, відбудеться боксерський турнір – Кубок дружби між командами Запоріжжя та Дніпра, що присвячений III Меморіалу заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України, почесного громадянина міста Запоріжжя Юрія Беладзе. Початок змагань – о 15.00.

У рамках турніру на ринг вийдуть 20 пар, які представлятимуть всі вікові групи – від юнаків до дорослих.

Крім того, як стало відомо, Федерація боксу Запорізької області планує проведення інших матчевих зустрічей, що пройдуть у рамках Кубка дружби. Зокрема, вже досягнуто попередніх домовленостей з командами Херсонської та Донецької (м. Маріуполь) областей, які погодились здійснити візити до Запоріжжя у вересні. Точні дати проведення цих товариських поєдинків стануть відомі пізніше.

“Наша мета – популяризація боксу та збільшення інтересу до спорту у Запорізькій області. Тому вже третій рік поспіль ми запрошуємо до себе представників різних шкіл боксу, проводимо змагання з командами інших областей. Цього разу складна ситуація з пандемією внесла корективи у планування Кубку дружби. Підкреслю, що здоров’я та безпека учасників та глядачів – наш головний пріоритет. Та незважаючи на всі перепони, ми й надалі будемо робити все, щоб бокс у нашому регіоні продовжував розвиватися, а спортсмени отримували регулярну бойову практику”, – відзначив Почесний президент Запорізької федерації боксу, віце-президент обласного осередку Федерації боксу України Ошан Беладзе.

Тож організатори Кубку дружби запрошують любителів боксу найближчої неділі на перегляд цікавих і захоплюючих боїв. Зазначимо, що змагання відбудуться з обов’язковим дотриманням карантинних норм.

Посилання на онлайн-трансляцію – тут.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.