У Чернівцях пройшов 5-й щорічний Кубок Едуарда і Олександра Погодіних

У Чернівцях пройшов 5-й щорічний Кубок Едуарда і Олександра Погодіних

З 11-го по 13 вересня у Чернівцях відбувся п’ятий щорічний турнір з боксу на Кубок Едуарда і Олександра Погодіних. На сьогоднішній день це, мабуть, одна з найпрестижніших спортивних подій, що регулярно відбувається у Чернівецькій області. Причому якщо у минулі роки змагання традиційно проходили у травні, цьогоріч організатори були змушені змінити дату проведення і приурочити турнір до Дня фізичної культури і спорту.

За словами одного з головних ініціаторів турніру, майстра спорту з боксу, керівника управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Погодіна, незважаючи на всі труднощі, які переживає нині держава і весь світ, свято спорту у Чернівцях вдалося.

“У цей складний час ми продемонстрували всім, що таке справжній бокс! До Чернівців з’їхалися півтори сотні боксерів з усієї України. Шкода що через усім відомі обставини нам цього разу не вдалося залучити іноземні команди, і все ж широке представництво українських регіонів на Кубку Погодіних вразило багатьох.

Чудова погода нам сприяла, і змагання пройшли за чудової атмосфери, на відкритому ринзі. Впевнений, що чимало з тих глядачів, які навіть випадково подивилися кілька видовищних боїв, невдовзі записуватимуться у боксерські секції. Отже, своє головне завдання – популяризувати український бокс – турнір виконав. Дякую всім учасникам за чесну спортивну боротьбу, в якій переможених не було! Кожен спортсмен отримав слова підтримки та індивідуальну відзнаку. Гарну традицію – проводити у Чернівцях Кубок Погодіних – будемо розвивати і надалі”, – відзначив Олександр Погодін.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.