Молоді зірки боксу в Хмельницькому: запрошуємо ЗМІ на фінал чемпіонату України-2020

Молоді зірки боксу в Хмельницькому: запрошуємо ЗМІ на фінал чемпіонату України-2020

Чемпіонат України з боксу серед молоді – ключовий кваліфікаційний турнір для українських бійців 17–18 років, який відкриває їм шлях до чемпіонату Європи та світової першості в складі національної команди.

Протягом 5–11 жовтня на рингу хмельницького СК «Эпіцентр» (мапа) видовищний бокс демонструватимуть майже дві сотні найкращих молодих бійців з усієї країни. Титуловані спортсмени та перспективні таланти, діючі чемпіони та андердоги – для кожного з них цей турнір може стати квитком в еліту українського та світового боксу.

Ми раді запросити представників ЗМІ на змагання, зокрема, на висвітлення фінальних боїв, які пройдуть у заключний день змагань 11 жовтня. Відбудеться розіграш призових місць у всіх вагових категоріях, а журналісти зможуть поспілкуватись з чемпіонами, їхніми тренерами, а також організаторами турніру. Початок поєдинків – об 11:00.

Цього року фінали національного чемпіонату в Хмельницьку також вперше можна буде подивитись онлайн на сторінці події у Facebook.

Організатори

Чемпіонат України з боксу-2020 серед молоді організовано Федерацією боксу України, Міністерством молоді та спорту України, Хмельницькою обласною федерацією боксу за сприяння генерального партнера – групи компаній Quattrgroup.

 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.