27 вересня Сергій Дерев’янченко проведе бій за пояс чемпіона світу: коментарі українських боксерів

27 вересня Сергій Дерев’янченко проведе бій за пояс чемпіона світу: коментарі українських боксерів

У ніч з 26-го на 27 вересня на арені Mohegan Sun Casino в Анкасвіллі (штат Коннектикут, США) відбудеться бій за звання чемпіона світу за версією WBC в середній вазі між володарем титулу американцем Джермаллом Чарло і претендентом з України Сергієм Дерев’янченком.

Для українського боксера це третя спроба у професійній кар’єрі завоювати чемпіонський пояс, тоді як для спортсмена з США – третій захист титулу. Бій пройде в рамках одного з наймасштабніших шоу 2020 року від Premier Boxing Champions. Початок – у неділю, приблизно о 4-й ранку за київським часом.

Своїми очікуваннями напередодні поєдинку поділилися провідні українські боксери-професіонали.

Олександр Усик: 

«Дерев’янченко – наш хлопець. Він давно чекав такої можливості. Досвід, отриманий в поєдинках проти Головкіна і Джейкобса, дозволить йому перемогти Чарло. Ставлю на Сергія одноголосним рішенням суддів».

 

Тарас Шелестюк:

«Для Сергія Дерев’янченка бій проти Джермалла Чарло буде важким. У них два різні стилі, це робить цей бій важким для обох боксерів. Я вірю, що Сергій здобуде перемогу, але йому потрібно буде зупинити Чарло нокаутом або технічним нокаутом. Якщо бій триватиме повну кількість раундів, Сергію буде складно здобути перемогу за очками».

 

В’ячеслав Шабранський:

«Сергій дуже крутий і стійкий. Пам’ятаю це ще по любителям. Але у Чарло дуже крутий стиль. Обидва відмінно тримають удар. Вірю, поєдинок вийде видовищним і пройде всю дистанцію. Але врешті-решт я вірю, що саме руку Сергія підніме рефері».

 

Іван Редкач:

«Сергій ніколи раніше не був чемпіоном світу. Тож навіть не уявляєте, наскільки він голодний і мотивований побити Джермалла. Мені подобається Чарло, подобається його стиль. Не можу сказати про нього нічого поганого. Але вважаю, що пресинг Дерев’янченка виснажить Джермалла, і потім Сергій впіймає його, не дасть оговтатися і доведе справу до перемоги. Це буде десь у середині бою. Скажімо, в 7-му раунді».

 

Олександр Гвоздик:

«У Сергія відмінна витривалість і фізична форма, він може чинити великий тиск на суперника. Не вірю, що Чарло зуміє утримувати безпечну дистанцію всі 12 раундів. Упевнений, що Дерев’янченко буде тим боксером, у якого в кінці бою будуть підняті руки. Він або переможе, подолавши всю дистанцію, або зупинить Джермалла в пізніх раундах. У будь-якому випадку, я вірю, що в України буде ще один чемпіон світу в особі Дерев’янченка».

 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.