Loma Sport Hotel – готель з чемпіонською аурою у Затоці

Loma Sport Hotel – готель з чемпіонською аурою у Затоці

У спорті великих досягнень, як відомо, дрібниць не буває. І якщо, згідно відомого вислову, театр починається з вішалки, то перемоги у спорті починаються з найпростіших, але і, водночас, найважливіших речей – комфортних і якісних умов для тренувань, аби спортсмена ніщо зайве не відволікало від поставленої цілі.

У 2020 році для українського боксу відбулася знакова подія – наш видатний чемпіон, зірка світової величини Василь Ломаченко та його батько і тренер Анатолій Миколайович Ломаченко відкрили «спортивний» готель Loma Sport Hotel у місті Затока, який спеціалісти вже називають однією з найсучасніших спортивних баз не лише в Україні, але і в Європі.

Протягом другої половини вересня збірній України з боксу серед молоді пощастило стати першою командою, яка провела у стінах цього закладу повноцінний двотижневий збір. Враженнями від перебування і роботи в ексклюзивному «боксерському» готелі, де скрізь витає чемпіонський дух, поділився старший тренер молодіжної команди України Олег Кудінов.

«У цього місця відчувається якась неймовірна спортивна аура, якої точно немає в жодному іншому готелі і яка навіть не завжди присутня у звичайних тренувальних центрах, – говорить Олег Борисович. – Скажу без перебільшення, що протягом усіх днів перебування у Loma Sport Hotel ми мали все необхідне для плідної роботи, починаючи від залів, обладнаних найбільш якісним боксерським знаряддям і закінчуючи готельними номерами і харчуванням.

Особливість бази у тому, що все найголовніше знаходиться поруч з тобою: просторі світлі номери з кондиціонуванням, боксерська зала, тренажери, кафе, басейн, сауна, масажні кабінети і, нарешті, море, яке на відстані витягнутої руки – 40–50 метрів від корпусу. Все дуже зрозуміло, компактно. Плюс затишна територія готелю, на якій, окрім іншого, розташовані різноманітні олімпійські фігури і символи, які не можуть не надихати нашу спортивну молодь.

Потрібно відзначити й уважний і турботливий персонал. Всі наші найменші прохання виконувалися. А кухарі в готелі – це справжні кулінарні маестро! Харчування було різноманітним, повноцінним – саме таким, якого потребують спортсмени під час насичених зборів. І хлопці, і тренери були дуже задоволені.  

Приємні бонуси – басейн з багатьма режимами напору води, коли можна плисти, наприклад, проти течії, а також простора сауна, здатна вмістити до 10 людей одночасно.

Про найсучасніше спортивне обладнання у тренажерній залі щось говорити зайве. Все відповідає будь-яким смакам і розраховано на людей з різною підготовкою. Всі приміщення добре провітрюються. Скажу відверто: за два тижні спортивних зборів я жодного разу не відчув неприємних запахів поту.     

За весь час, проведений у готелі Loma Sport Hotel, не помітив ані найменшого недоліку цього чудового закладу. Тож приємно, що в Україні з’являються подібні сучасні спортивні центри, яким можуть позаздрити і спортсмени з-за кордону.

Вірю, що тренування на цій базі закладатимуть фундамент для перемог українських боксерів на чемпіонатах світу та Європи. Для нашої команди було честю першим з усіх українських колективів відкрити для себе готель у Затоці. Великій чемпіонській родині Анатолія і Василя Ломаченків і усім, хто причетний до створення Loma Sport Hotel, висловлюємо щиру подяку! Також висловлюю вдячність і Федерації боксу України, яка досягла згоди з нашим славетним спортсменом і його наставником, аби молоді українські спортсмени мали змогу тренуватися у найкращих умовах!» 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.