Вибори президента AIBA відбудуться в грудні 2020 року

Вибори президента AIBA відбудуться в грудні 2020 року

З 12–13 грудня поточного року буде проведена одна з найбільш вирішальних та важливих подій світового Олімпійського боксу – Конгрес Міжнародної боксерської асоціації (AIBA). 

В рамках даного заходу відбудуться вибори нового президента Міжнародної боксерської Асоціації та пройде голосування за затвердження нового Уставу організації. Це рішення Виконавчий комітет AIBA ухвалив під час позачергового засідання шляхом відеоконференції, яке відбулось на поточному тижні.

Тимчасовий президент AIBA Мохамед Мустасан заздалегідь надіслав листи всім Національним федераціям, запитуючи їхню думку щодо майбутнього формату Конгресу. Більшість погодились з тим, що віртуальне проведення події є найкращим рішенням у поточній ситуації з пандемією.

В якості технічної бази для проведення голосування на Конгресі-2020 використовуватиметься система LUMI. Ця система вже використовувалась кількома міжнародними організаціями, включаючи МОК та ASOIF (Асоціація міжнародних федерацій літніх олімпійських видів спорту).

«Впевнений, що це рішення є найбільш доречним. Ми використаємо найкращий досвід колег, щоб зробити цей Конгрес успішним», – зазначив Мохамед Мустасан.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.