Дар’я Білодід: «Збірній України з боксу я бажаю успіхів на юніорському чемпіонаті Європи у Болгарії»

Дар’я Білодід: «Збірній України з боксу я бажаю успіхів на юніорському чемпіонаті Європи у Болгарії»

Наймолодша в історії дворазова чемпіонка світу з дзюдо, чемпіонка Європи та Європейських ігор Дар’я Білодід приєдналася до Зіркової команди Федерації боксу України.

Одна з найвпізнаваніших спортсменок нашої держави звернулася з побажанням до членів юніорських збірних України, які за місяць захищатимуть честь прапора своєї країни на чемпіонаті Європи у Болгарії. «Бажаю нашим хлопцям та дівчатам успіхів! Головне – вірити в себе і у свої можливості і перемога обов’язково буде за вами», – відзначила зірка світового дзюдо Дар’я Білодід.

З метою популяризації спорту і зокрема боксу в Україні, а також з метою підтримки збірних команд перед важливими стартами, Федерація боксу України запускає масштабну всеукраїнську акцію «Команда Зірок».

До команди зірок приєднаються кумири сучасної молоді: співаки, актори, шоумени, артисти, відомі українці та українки, які своїм прикладом здорового способу життя, а також регулярними заняттями спортом допомагають сотням тисяч українських підлітків обрати правильний життєвий шлях.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.