В Одесі відбулося відкриття боксерського клубу «Браття-2»

В Одесі відбулося відкриття боксерського клубу «Браття-2»

Для одеського боксу рік почався з гучної події, а саме з відкриття нового боксерського клубу «Браття-2», що стало можливим завдяки безпосередній фінансовій та організаційній підтримці Федерації боксу Одеської області та особисто її президента Халіда Мусаєва.

У неділю, 3 січня, відбулося урочисте відкриття боксерського залу, який оснащений якісним спортивним інвентарем, безліччю боксерських груш, кроссфіт-зоною та двома повноцінними рингами 5х5.

«Відкриття цього клубу є дуже важливою та довгоочікуваною подією для нашого міста. Звичайно, це свято для усіх боксерів. Можемо пишатися, що відкриття клубу пройшло за безпосередньої участі Федерації боксу Одеської області та її керівника Халіда Мусаєва. Це подарунок усім тим, хто не уявляє свого життя без боксу. Зал оснащений сучасними рингами та усім необхідним для повноцінних і різноманітних тренувань. Сюди треба прийти і побачити все своїми очима! До того ж, заняття проводять чудові наставники. Тут створені найкращі умови для підготовки майбутніх чемпіонів», – відзначив у коментарі прес-службі ФБУ представник президента Федерації боксу Одеської області Халіда Мусаєва Олександр Гордієнко.

Старшим тренером клубу «Браття-2» є майстер спорту з боксу, відомий в Одесі наставник Дмитро Уржумцев. Також тренування для спортсменів різних вікових груп – дорослих та дітей – проводитимуть майстри спорту з боксу Євген Побережець, Адам Кімаєв, Ірина Пархоменко, кандидати у майстри спорту з боксу Юрій Волошин та Андрій Рассолов.

У відкритті боксерського клубу «Браття-2» взяли участь чимало тренерів, спортсменів та любителів боксу, а чудовим подарунком до свята став спеціально виготовлений торт.

Нагадаємо, клуб «Браття-2» – це вже не перший подібний заклад в Одесі, де кожен бажаючий зможе займатися аматорським і професійним боксом та прагнути до олімпійських вершин. У січні 2019 року Халідом Мусаєвим був відкритий клуб «Браття», що став першим в Одесі клубом світового рівня з олімпійським рингом.

Федерація боксу України вітає одеситів із відкриттям клубу «Браття-2» та бажає його вихованцям успіхів та перемог.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.