Перші перемоги та поразки збірної України на турнірі «Странджа 2021»

Перші перемоги та поразки збірної України на турнірі «Странджа 2021»

У Софії пройшли поєдинки першого змагального дня міжнародного турніру класу «А» «Странджа 2021», який цього року зібрав дійсно потужний склад учасників з 32 краї світу.

Змагання пройдуть з 22 по 27 січня вже в 72-й раз. Саме турнір «Странджа 2021» стане одним з ключових етапів для збірних команд у підготовці до ліцензійного турніру на Олімпійські ігри у Токіо.

В рамках сьогоднішніх двобоїв нашу команду представляли шестеро представників Національної збірної України, які принесли нашій команді три перемоги. 

Розпочав переможну ходу для нашої команди лідер збірної України у вазі до 63 кг Юрій Шестак, який одноголосним рішенням суддів переміг представника Вірменії.

Для дівчат ж дебютну перемогу принесла Марианна Басанець, яка у непростому поєдинку з рахунком 3:2 перемогла представницю Румунії та вийшла до наступного кола змагань.

Завершила переможну ходу в рамках першого змагального дня – Анна Лисенко (вагова категорія 69 кг). В першому колі турніру Анна напрочуд впевнено здолала мароканку.

Нажаль, проте не обійшлося і без втрат для збірної України. Припинила виступи на змагннях лідер нашої команди у вазі до 51 кг – Тетяна Коб. Роздільним рішенням суддів Тетяна поступилася представниці Індії.

Також поразок зазнали й Анна Охрей (вагова категорія 60 кг) та Дмитро Замотаєв (вагова категорія 52 кг). Проте це саме той випадок, коли такі поразки заслуговують виключно на аплодисменти від нас. Анна Охрей провела чудовий поєдинок і заслуговувала, на нашу думку вийти з рингу переможницею.

Окремо варто виділити поєдинок за участю лідера Нацоінальної збірної України у вазі до 52 кг Дмитра Замотаєва.  Наш боксер дав чудовий бій чемпіону світу та Олімпійському чемпіону з Узбекистану. Усі без виключення раунди пройшли у рівній та безкомпромісній боротьбі. На думку тренерського складу та багатьох спеціалістів, саме цей поєдинок був для нашого боксера одним з найркащих за останні турніри, в яких приймав участь Дмитро. Ми однозначно розділяємо ці погляди та бажаємо подальших перемог нашому чемпіону!

Вашій увазі також пропонується ознайомитись з усіма результатами поєдинків за 22 лютого, які ви зможете завантажити натиснувши на посилання нижче.   

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.