Тренеру Віктору Балабку вручено посвідчення Заслуженого працівника фізичної культури і спорту

Тренеру Віктору Балабку вручено посвідчення Заслуженого працівника фізичної культури і спорту

З нагоди Дня соборності України в Чернігівській обласній державній адміністрації відбулося вручення державних нагород. Зокрема, тренеру з боксу Віктору Балабку було вручене посвідчення Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України. Це звання йому було присвоєне у жовтні 2020 року указом Президента України Володимира Зеленського.

Віктор Анатолійович Балабко, який працює у боксерському клубі «Лідер», а також тренером-викладачем Чернігівської обласної КДЮСШ та Новгород-Сіверської КДЮСШ, присвятив улюбленій тренерській професії останні 14 років.

«Завжди приємно, коли визнають твої досягнення, – зізнався він прес-службі ФБУ. – Але найбільше задоволення отримую, коли спостерігаю за професійним ростом своїх вихованців, і, звичайно, насолоджуюсь самим робочим процесом. Мені є чим пишатися. Адже з 2007 року, коли почав тренерську діяльність, підготував чимало відомих нині спортсменів, таких як призерка чемпіонату світу та чемпіонату Європи Анастасія Шпанюк, дворазовий призер чемпіонату Європи Олександр Гречаник, триразова чемпіонка України, колишня учасниця Національної жіночої збірної України Валерія Єрошенко, член Національної чоловічої збірної України Андрій Тимошенко та інші. Планів і цілей перед нами стоїть дуже багато! Вони здебільшого повязані з наступним олімпійським циклом».   

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.