ТЕРМІНОВО: Європейський ліцензійний турнір на Олімпійські ігри відбудеться у Парижі

ТЕРМІНОВО: Європейський ліцензійний турнір на Олімпійські ігри відбудеться у Парижі

Париж обраний в якості місця проведення Європейського ліцензійного турніру з боксу на Олімпійські ігри. Таке рішення ухвалила Олімпійська група з підготовки та організації боксерських ліцензійних турнірів (BTF – Boxing Task Force) Міжнародного олімпійського комітету.

Таким чином, столиця Франції замінила Лондон в якості міста-господаря олімпійської кваліфікації.

BTF заявила про те, що вибір на користь Парижу обумовлений «попередніми намірами організовувати турніри в країнах, що приймали нещодавно або приймуть у найближчому майбутньому Олімпійські ігри», а також тим, що спочатку саме Парижу було надане право провести фінальний світовий відбір з боксу на Олімпіаду у Токіо, який нещодавно було скасовано.

Нагадаємо, що європейська кваліфікація на Ігри XXII Олімпіади розпочалася у Лондоні у березні 2020 року, але була терміново відмінена після трьох днів змагань через спалах COVID-19.

У січні 2021 року BTF, яка відповідальна за проведення змагань, вирішила перенести подію з Лондона в інше місце на тлі занепокоєння сплеском випадків захворювання новим штамом COVID-19 у Великобританії.

Європейський боксерський відбір буде поновлений з тієї ж стадії, на якій його було призупинено минулого року. Загалом за путівки на Олімпіаду у восьми чоловічих вагових категоріях та п’яти жіночих ведуть боротьбу 176 боксерів з усієї Європи.

 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.