13 українців виступлять у чвертьфіналах турніру «Босфор»: результати 17 березня та склад пар на сьогодні

13 українців виступлять у чвертьфіналах турніру «Босфор»: результати 17 березня та склад пар на сьогодні

У середу, 17 березня у Стамбулі відбувся другий день змагань на Міжнародному турнірі «Босфор». На престижних змаганнях беруть участь спортсмени з 23 країн, що представляють відразу чотири континентальні боксерські конфедерації – Європейську, Азійську, Африканську та Американську. Україна представлена на турнірі чоловічою та жіночою збірними до 22 років під керівництвом відповідно Сергія Глущенка та Володимира Богатиренка.

Вчорашній день був вкрай насиченим для українських боксерів: на ринг виходили відразу 14 наших співвітчизників.

Номінацію «Найкращий бій дня», на думку експертів, отримав поєдинок українця Тараса Бондарчука – срібного призера Юнацьких Олімпійских ігор – проти суперника з Азербайджану Руслана Рустамова, який також має вражаючу кількість титулів у молодіжному боксі. Початок бою був за Рустамовим, який продемонстрував хорошу силу ударів, але українець невдовзі увійшов у свій ритм. Бондарчук мав перевагу в швидкості у другій частині бою, а його фізичні кондиції та техніка були достатньо хорошими, аби здолати опонента і здобути путівку до чвертьфіналу у категорії до 63 кг.

Окрім Тараса Бондарчука, ще вісім українців здобули у середу перемоги та вийшли до чвертьфіналу турніру «Босфор». Це Микита Алістратов (69 кг), Максим Молодан (69 кг), Богдан Толмачов (75 кг), Андрій Ісаков (81 кг), Олександр Гриців (+91 кг), В’ячеслав Гаврилюк (+91 кг), Дмитро Ловчинський (+91 кг) та Анастасія Ковальчук (57 кг).

На жаль, п’ять наших спортсменів зійшли з дистанції на стадії 1/8 фіналу. Це Вадим Клим (63 кг), Ярослава Маринчук (51 кг), Ольга Шалімова (51 кг), Катерина Рогова (57 кг) та Аміна Абрамова (60 кг).

Нижче до вашої уваги повні результати другого дня турніру та склад пар на 18 березня. Сьогодні на змаганнях відбудеться день чвертьфіналів. У боротьбу за нагороди вступлять 13 боксерів збірної України. Отже, ми вболіватимемо за Юрія Томюка (57 кг), Тараса Бондарчука, Микиту Алістратова, Максима Молодана, Богдана Толмачова, Андрія Ісакова, Сергія Горскова (91 кг), Олександра Гриціва, В’ячеслава Гаврилюка, Дмитра Ловчинського, Анастасію Ковальчук, Юлію Стойко (69 кг) та Анастасію Шапанюк (75 кг).

Також слідкуйте на нашому сайті за онлайн-трансляцією боїв. Початок – о 13.00 за київським часом.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.