Збірна України до 22 років провела товариську матчеву зустріч із збірною Шотландії

Збірна України до 22 років провела товариську матчеву зустріч із збірною Шотландії

У рамках навчально-тренувального збору збірної України серед чоловіків до 22 років, який проходить у Харкові, відбулася товариська матчева зустріч між українською командою під керівництвом старшого тренера Сергія Глущенка та збірною Шотландії, яка проводила підготовку до офіційних стартів на нашій землі.

Подробиці проведення матчевої зустрічі прес-службі ФБУ розповів керманич збірної України U-22 Сергій Глущенко.

«Загалом було проведено 11 поєдинків, вісім – серед 22-річних боксерів, а у ще трьох боях взяли участь молоді спортсмени (до 18 років). Відзначу, що, дотримуючись регламенту товариських спарингів, поєдинки завершились без виявлення переможця. Хотів би висловити подяку нашим гостям з Шотландії, з якими протягом останнього тижня ми активно працювали на зборі, провели кілька тренувань у парах. Для наших боксерів це набуття безцінного міжнародного досвіду. Порадувала й хороша атмосфера на наших тренуваннях, з деякими тренерами та спортсменами налагодили по-справжньому товариські стосунки.

Вже у неділю збірна Шотландії повернулася додому, а наш збір триватиме до 15 квітня. Попереду ще багато роботи», – відзначив Сергій Глущенко.

Також слід нагадати, що нинішній тренувальний збір української команди до 22 років є одним з етапів підготовки до Чемпіонату Європи серед 22-річних, який відбудеться у цьому році орієнтовно в Італії.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.