Троє українців здобули путівки до чвертьфіналу у п’ятий день Чемпіонату світу серед молоді. Склад пар на 18 квітня

Троє українців здобули путівки до чвертьфіналу у п’ятий день Чемпіонату світу серед молоді. Склад пар на 18 квітня

У суботу, 17 квітня у місті Кельце, Польща, відбувся п’ятий змагальний день на Чемпіонаті світу серед молоді-2021. Наразі турнір вже добіг свого екватору!

Українські боксери, які представлені на цій світовій першості однією з найбільших делегацій, продовжують впевнену ходу по турнірних сітках.

У п’ятий день змагань на ринг вийшли четверо атлетів збірної України. У підсумку наші співвітчизники здобули три перемоги і зазнали лише однієї поразки.

Другий день поспіль тріумфально для себе завершує лідер української команди у категорії до 64 кг Бозорбой Матякубов з Кропивницького. Цього разу під його натиском не встояв опонент з Болгарії Красімір Джуров.

На відміну від свого партнера по збірній, Микита Горбатенко (категорія до 91 кг) проводив свій дебютний бій на турнірі, але впорався зі стартовим хвилюванням і здолав литовця Гельміуса Адомкевічюса.

Капітан жіночої молодіжної збірної України Марина Стойко (категорія до 64 кг) виграла у представниці Казахстану Мілани Аюпової і так само оформила путівку до чвертьфіналу.

З чотирьох виступів наших учасників лише один завершився для нас невдало. Дмитро Тодоров (56 кг) припинив виступи на стадії 1/8 фіналу, програвши Руслану Аслікяну з Вірменії.

У неділю, 18 квітня, ми вболіватимемо за п’ятьох боксерів «синьо-жовтої» команди. Причому для Василя Ткачука та Вікторії Левчук (обидва – представники суперважкої категорії) настає пора чвертьфіналів, а отже – безпосередньої боротьби за медалі!

18 квітня

Розклад боїв українців

Денна програма (початок – 15.00)

Ринг В

4 пара. Вікторія Левчук (Україна) – Єлдана Таліпова (Казахстан) – +81 кг

10 пара. Ілля Тогобицький (Україна) – Марсель Мангольд (Німеччина) – 75 кг

Вечірня програма (початок – 19.00)

Ринг А

7 пара. Юрій Захарєєв (Україна) – Сам Мороваті (Фінляндія) – 69 кг

12 пара. Денис Салабай (Україна) – Себастьян Куш (Польща) – 81 кг

15 пара. Василь Ткачук (Україна) – Ованнес Папазян (Вірменія) – +91 кг

Докладніше з результатами за 17 квітня, а також зі складом пар за 18 квітня можна ознайомитися за посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.