Фінальні жіночі поєдинки на Чемпіонаті світу серед молоді. Анонс

Фінальні жіночі поєдинки на Чемпіонаті світу серед молоді. Анонс

У польському місті Кельце пройшло зважування перед фіналами Чемпіонату світу з боксу серед молоді-2021.

Нагадаємо, що участь у фіналі виборола одна представниця жіночої молодіжної збірної України – киянка Христина Лакійчук у категорії 54 кг. Її суперницею у вирішальному поєдинку за «золото» стане представниця збірної Узбекистану Нігіна Уктамова.

Нігіна Уктамова розпочала боксерську кар’єру лише чотири роки тому, але за цей час вже досягла вражаючих успіхів.

Вона народилася 14 червня 2003 року у місті Самарканд і почала займатися боксом у 14-річному віці. Її першим значним успіхом стала перемога на престижному міжнародному юнацькому турнірі пам’яті Хайрутдінова у 2018 році.

А в 2019 році Нігіна досягла поки що найвищої вершини у своїй кар’єїрі, вигравши золоту нагороду на Чемпіонаті Азії серед юніорів у ваговій категорії до 52 кг. Про силу сьогоднішньої опонентки Христини Лакійчук говорить той факт, що Нігіна Уктамова не зазнала жодної поразки протягом останніх двох років і підійшла до світової першості у Кельце в ранзі однієї з фавориток.

Фінальні бої у жінок розпочнуться сьогодні о 17.00 за київським часом. Бій Христини Лакійчук (Україна) та Нігіни Уктамової (Узбекистан) запланований на 17.30. Також до вашої уваги за посиланням нижче – повний склад сьогоднішніх фінальних пар.

Бажаємо нашій спортсменці лише перемоги!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.