Українська суддя AIBA Юлія Семко зустрілася з президентом Міжнародної боксерської асоціації Умаром Кремльовим

Українська суддя AIBA Юлія Семко зустрілася з президентом Міжнародної боксерської асоціації Умаром Кремльовим

Одна з кращих українських рефері, суддя Юлія Семко знаходиться у ці дні у Дубаях (ОАЕ), де, одночасно з проведенням Чемпіонату Азії з боксу-2021, міжнародні судді проходять іспити на отримання диплому 3 зірки AIBA.

Під час іспиту суддя з Волинської області Юлія Семко зустрілася з президентом Міжнародної боксерської асоціації Умаром Кремльовим (на фото).

Відбулася також прес-конференція президента AIBA Умара Кремльова, на якій було обговорено багато моментів щодо розвитку AIBA, ефективного менеджменту, а також розвитку організації як великої боксерської сім’ї, де кожен є повноцінним її членом. Президент AIBA зазначив, що невід’ємною частиною розвитку олімпійського боксу у світі є справедливе суддівство, це важливо, зокрема, для відновлення чесного імені AIBA, і цьому він всебічно сприятиме.

«Думаю, якщо всі ідеї вдасться втілити в життя, АIBA буде дійсно однією з найбільш шанованих організацій у світі», – відзначив Кремльов.

Президент АIBA попередив, що за грубе порушення правил і несправедливий арбітраж судді будуть дискваліфіковані довічно. Таке саме покарання чекає і тренерів за прояв неповаги до суддів.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.