Олександр Хижняк та Анастасія Черноколенко з перемог розпочали Європейську олімпійську кваліфікацію

Олександр Хижняк та Анастасія Черноколенко з перемог розпочали Європейську олімпійську кваліфікацію

У п’ятницю, 4 червня у Парижі був поновлений Європейський ліцензійний турнір. Нагадаємо, що змагання розпочалися ще на початку 2020 року у Лондоні, але були відмінені через спалах COVID-19 і з другої спроби цього року запущені у столиці Франції.

У перший день на ринг вийшли четверо українських спортсменів, які у підсумку здобули дві перемоги, а в двох випадках успіху досягли наші суперники.

Найбільш впевнений прохід до наступного раунду оформив наш лідер Олександр Хижняк у ваговій категорії до 75 кг. Полтавчанин здолав суперника з Великобританії Льюїса Річардсона і на відстань однієї перемоги наблизився до омріяної путівки на Олімпіаду у Токіо.

Також з виходом до чвертьфіналу можна привітати одну з представниць Національної жіночої збірної України Анастасію Черноколенко. У вазі до 75 кг в 1/8 фіналу вона здолала Габріеле Стонкуте з Литви.

Боротьбу на європейському кваліфікаційному турнірі, на жаль, припинили Степан Грекул (81 кг) та Юлія Циплакова (57 кг). Причому у випадку з Юлією довелося стикнутися не лише з сильним опонентом, але і в дечому незрозумілим підрахунком балів. Зрештою, дякуємо нашим спортсменам за проявлений характер.

У суботу на турнірі розпочнеться чвертьфінальна стадія, де очікуємо на успішні виступи українських атлетів. Вперед до перемог!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.