11 українців стали півфіналістами Чемпіонату Європи до 22 років!

11 українців стали півфіналістами Чемпіонату Європи до 22 років!

Відразу 11 українських боксерів пройшли до півфінальної стадії Чемпіонату Європи до 22 років, що проходить в італійському місті Розето-дельї-Абруцці, та забезпечили собі нагороди першості континенту! Це один з найкращих результатів серед усіх команд-учасниць турніру. Загалом у Чемпіонаті Європи беруть участь 285 боксерів з 41 країни Старого Світу.

У понеділок на європейському боксерському форумі завершилася чвертьфінальна стадія. Бої, що відбулися в цей день, принесли чоловічій та жіночій збірним України цілу низку яскравих перемог!

Зокрема, цього дня на ринг вийшли п’ять українських боксерів, четверо з яких стали переможцями протистоянь. У ваговій категорії до 52 кг вихід до півфіналу, а разом з цим і мінімум бронзову медаль забезпечив собі Максим Галінічев, який роздільним рішенням суддів переміг суперника з Франції. У категорії до 69 кг Максим Молодан мав беззаперечну перевагу у протистоянні з представником Данії і переміг з одноголосним вердиктом Феміди.

У вечірній програмі понеділка ще двоє українців святкували перемоги. Богдан Толмачов у категорії до 75 кг роздільним рішенням суддів пройшов суперника з Азербайджану. Найбільш ефектною виявилася перемога українського суперважковаговика Дмитра Ловчинського (+91 кг) у чвертьфінальній дуелі з німецьким боксером. У третьому раунді бій завершився достроково нокаутом у виконанні українця.

Серед п’ятірки українських боксерів, які змагалися у понеділок, лише Євген Павловський (91 кг) не зміг подолати чвертьфінальний бар’єр.

Відзначимо, що раніше свою участь у півфіналах Чемпіонату Європи забезпечили собі Андрій Єфимович (49 кг), Ольга Шалімова (48 кг), Анастасія Ковальчук (57 кг), Аміна Абрамова (60 кг), Анастасія Шпанюк (75 кг), Олеся Крисюк (81 кг) та Марія Ловчинська (+81 кг).

Півфінальні поєдинки відбудуться у вівторок, 22 червня. Бажаємо нашим спортсменам на престижному європейському форумі перемог!

Також до вашої уваги детальні результати поєдинків учорашнього дня. Для завантаження файлів перейдіть за посиланнями нижче.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.