Лисенко – про участь на Олімпійських іграх: «Налаштована тільки на перемогу і тільки на медаль»

Лисенко – про участь на Олімпійських іграх: «Налаштована тільки на перемогу і тільки на медаль»

Українка Анна Лисенко завоювала ліцензію на участь в Олімпійських іграх на кваліфікаційному турнірі в Парижі, який проходив з 4 по 8 червня 2021 року. Спортсменка в ефірі Cуспільного розповіла про підготовку до турніру і свої завдання на Олімпіаді.

«Максимальний настрій, дуже велике бажання і відповідальність, але більше все ж щире бажання показати себе максимально. Залишилося мало часу на підготовку, тому сильно щось додати ми не зможемо. Але ми виконаємо роботу над помилками і поїдемо на Олімпіаду максимально готовими.

Найголовніше – це ліцензія, але бій на кваліфікаційному турнірі в Парижі [проти Саадат Далгатової з Російської Федерації] був важкий, суперниця непроста. Ми готувалися цілий рік на неї, переглядали поєдинки, дивилися технічні та тактичні моменти. Були свої труднощі, не все вийшло, що планували, особливо з тактики, тому що суперниця заважала мені. Вирішальний був третій раунд, я його вирвала і завдяки цьому бій закінчився в мою користь.

У нас були змагання всередині країни, були закордонні. Були успішні змагання в Болгарії, провела там три бої з дуже сильними суперницями, виграла їх, але в фіналі мені довелося знятися, тому що отримала травму ліктя. Тому поєдинок зі спортсменкою з Казахстану не відбувся, але в майбутньому може бути ми ще зустрінемося.

Вага дуже конкурентна, багато серйозних дівчат. Найголовніша – це туркеня, з якою я зустрілася в півфіналі, був важкий бій, вона важче мене за фактурою, потрібно ще над цим працювати. Через травми не могла так працювати на фізику, як хотілося б. Є ще сильна китаянка, з Канади пройшла спортсменка. Але з більшістю я боксувала і багатьох вигравала. Я налаштована тільки на перемогу і тільки на медаль. Не беру до уваги, що мало часу, що перша Олімпіада або що головне участь. Найголовніше – медаль», – розповіла Лисенко.

Олімпійські ігри пройдуть з 23 липня по 8 серпня 2021 року в столиці Японії – Токіо.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.