Міжнародний день боксу перенесено на 27 серпня

Міжнародний день боксу перенесено на 27 серпня

Міжнародна асоціація боксу (AIBA) перенесла Міжнародний день боксу з 22 липня на 27 серпня, щоб зв’язати дату з першим чемпіонатом світу AIBA з боксу, який проводився в столиці Куби Гавані в 1974 році.

Змагання проводилося з 17 по 30 серпня 1974 року, в ході якого були визначені 11 чемпіонів, а країна-організатор очолила медальну таблицю чемпіонату світу.

У 2019 AIBA визнала і оголосила Міжнародний день боксу, який буде відзначатися щороку, і закликала світову боксерську родину, уболівальників, партнерів і всі зацікавлені сторони об’єднати зусилля для святкування цього дня.

«Міжнародний день боксу буде відзначатися в світі в третій раз, і в цьому році це нове свято. Нова дата не тільки присвячена абсолютно особливій ​​події в історії AIBA, але її також зручніше відзначати після літніх канікул. В цьому році ми очікуємо, що до нас приєднається більше країн і залучено більше людей. Я щиро вірю, що цей день є великим просуванням нашого спорту в усьому світі», – сказав президент AIBA пан Умар Кремльов.

У найближчі тижні AIBA поділиться зі світовою боксерської сім’єю більш детальною інформацією про плани проведення Міжнародного дня боксу, щоб пояснити, як вони можуть стати частиною важливої ​​віхи в щорічному боксерському календарі.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.