BUKA – новий технічний партнер Федерації боксу України

BUKA – новий технічний партнер Федерації боксу України

Федерація боксу України уклала контракт з новим технічним партнером збірних України з боксу.

Екіпіровку для провідних українських боксерів, які представляють Україну на міжнародній арені, відтепер буде надавати компанія BUKA. Контракт між ФБУ та BUKA було підписано в офісі Федерації боксу України. Зі сторони ФБУ підпис під контрактом поставив виконавчий директор організації Донатас Піскун, а зі сторони компанії BUKA – директор з маркетингу Отабек Хайдаров.

Відзначимо, що у новій бойовій формі наші топ-спортсмени вже проводять поєдинки на XXXII літніх Олімпійських іграх у Токіо, де українська збірна націлена на медалі.

Бойова форма для збірних України з боксу є результатом довгої цілеспрямованої роботи технологів і тривалих випробувань. Цей спортивний одяг був випробуваний боксерами на різноманітних престижних змаганнях, включаючи чемпіонати світу та Олімпійські ігри. За словами розробників, останні модифікації форми вироблені за допомогою інноваційних технологій, одяг рівномірно вбирає і розподіляє вологу для максимального комфорту спортсмена. 

“До нашої спільної удачі, недавно AIBA дозволила модифікувати кольорові деталі форми для любительського боксу, що дало можливість нашій компанії розробити дизайн одного з комплектів форми з урахуванням кольорів національного прапора України. Це забезпечить не тільки більш зручні рухи боксерам збірної, але і дозволить їм з гордістю виступати на міжнародній арені в кольорах своєї країни”, – відзначив на презентації форми Отабек Хайдаров.

BUKA – бренд спортивного одягу і екіпіровки, заснований в 2017 році. На сьогоднішній день BUKA успішно розвивається по всьому світу, маючи значну присутність на ринках Центральної Азії, Близького Сходу та деяких країнах Європи. Крім цього, бренд також підтримує проекти та організації, спрямовані на розвиток спорту. 

У портфоліо компанії є партнерство з багатьма атлетами зі світовим ім’ям – зірками UFC та олімпійськими чемпіонами. BUKA співпрацює з топовими боксерськими промоушенами і підтримує великі спортивні заходи у Великобританії, Європі та США, які транслюються на провідних платформах і організовані топ-компаніями в цій галузі. Найпомітніші з них: Matchroom Boxing, DAZN, UFC, ShowTime, MTK Global, Bellator, One Championship. 

Серед топових атлетів BUKA є: 

  1. Хабіб Нурмагомедов – чемпіон UFC;
  2. Хасанбой Дусматов – олімпійський чемпіон Ріо-2016 з боксу;
  3. Муроджон Ахмадалієв – бронзовий призер Олімпійських ігор з боксу і чемпіон WBA & IBF;
  4. Шахрам Гіясов – срібний призер Олімпійських ігор з боксу, чемпіон світу AIBA; 
  5. Баходір Джалолов – чемпіон світу з боксу AIBA;
  6. Давлет Яхшімурадов – виступає в Bellator. Чемпіон ACA; 
  7. Іслам Махачев – зірка UFC;
  8. Забіт Магомедшаріпов – зірка UFC; 
  9. Зубайра Тухугов – зірка UFC.

Крім окремо взятих атлетів, BUKA є технічним партнером ряду світових промоушенів і національних федерацій: 

  1. Eagle Fighting Championship 
  2. AMC Fight Nights 
  3. Федерації з різних видів спорту в Узбекистані і Казахстані.

Сукупне охоплення атлетів, які працюють з BUKA, в соціальних мережах Facebook і Instagram становить понад 50 мільйонів підписників.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.