Перемога Анни Лисенко у Токіо: українка прокоментувала вихід до чвертьфіналу Олімпійських ігор

Перемога Анни Лисенко у Токіо: українка прокоментувала вихід до чвертьфіналу Олімпійських ігор

Вівторок приніс довгоочікувану радість усім вболівальникам Національної збірної України з боксу. Українка Анна Лисенко з перемоги дебютувала на олімпійському турнірі на XXXII літніх Іграх у Токіо-2020! 29-річна киянка у яскравому та видовищному двобої здолала опір непростої суперниці – Умайми Бель Ахбіб, яка представляє Марокко та має у своєму доробку звання чемпіонки Африканського континенту.

Офіційний підсумок дуелі свідчить сам за себе – 30:27 за підрахунком усіх п’яти судей (5:0). Одностайним рішенням Феміди Анна Лисенко виходить у чвертьфінал Олімпійських ігор, увійшовши до числа восьми найсильніших спортсменок своєї вагової категорії (до 69 кг).

Невдовзі після поєдинку Анна Лисенко прокоментувала перемогу в інтерв’ю UA:Перший.

«Відчувала, що я виграю, веду по ходу поєдинку. Суперниця – досить брудний боксер. Було пару моментів – вона била головою, відкритою рукавицею. Я постаралася максимально абстрагуватися і показати свій бокс.

Завдання було в тому, щоб працювати чисто, стримувати суперницю. З тренером будемо аналізувати бій і готуватися до наступного поєдинку», – сказала Лисенко.

В 1/4 фіналу 30 липня українка зустрінеться з Бусеназ Сюрменелі з Туреччини. Сюрменелі – чемпіонка світу 2019 року і перший номер «посіву» Олімпійських ігор у Токіо.

Також до вашої уваги результати усіх поєдинків за 27 липня та склад пар на середу, 28 липня. Для завантаження файлів перейдіть за посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.