До уваги ЗМІ! Запрошуємо на відкрите тренування збірної України серед молоді!

До уваги ЗМІ! Запрошуємо на відкрите тренування збірної України серед молоді!

Федерація боксу України запрошує представників ЗМІ відвідати відкрите тренування молодіжної збірної України з боксу, яке відбудеться напередодні старту Чемпіонаті Європи серед молоді-2021, який цього року проходитиме у Чорногорії.

Прес-захід відбудеться 12 жовтня 2021 року у м. Львів, у залі боксу велотреку СКА (вул. Клепарівська, 39а). Початок заходу о 16:00.

У тренуванні візьмуть участь чоловіча та жіноча збірні України з боксу серед молоді. Варто відзначити, що вже 13 жовтня наші команди вирушають до Чорногорії, де з 15-го по 23 жовтня проходитиме європейська першість за участю молодіжних команд.

З 1-го по 13 жовтня у Львові проходить навчально-тренувальний збір молодіжної команди України напередодні старту чемпіонату Європи. Наші молоді боксери під керівництвом старшого тренера чоловічої збірної України серед молоді Олега Кудінова та старшого тренера жіночої молодіжної збірної Романа Семенишина проводять заключні тренувальні спаринги та іншу тренувальну роботу для набуття необхідних кондицій.

На відкритому тренуванні наставники наших команд, а також самі боксери будуть готові відповісти на всі запитання журналістів. Крім того, буде представлено остаточний склад збірної на чемпіонаті Європи-2021 серед молоді.

На відкритому тренуванні будуть присутні:

  • Президент Федерації боксу Львівської області Бурда Богдан Євгенович;
  • Перший віце-президент ФБУ Павелець Олександр Ярославович.

Детальна інформація:    

+38-097-306-50-65   Василь Старецький  

+38-067-971-46-63   Юрій Трохимчук (прес-служба ФБУ)  

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.