Андрій Стріхарський: “Заняття фізичною культурою та здоровий спосіб життя дають можливість здібним дітям відкрити свої таланти!”

Андрій Стріхарський: “Заняття фізичною культурою та здоровий спосіб життя дають можливість здібним дітям відкрити свої таланти!”

Асоціація дитячо-юнацького спорту України, КСК «Карась», Всеукраїнська Федерація кінного спорту запрошують на свято – День захисника України, в рамках якого будуть проведені кінно-спортивні змагання та матчева зустріч з боксу серед підліткових команд–призерів та учасників національної та європейської першості (14-15 років) з Києва та Житомира.

«Метою наших змагань є залучення дітей і підлітків для занять фізичною культурою і спортом, ведення здорового способу життя, що дає можливість відкрити свої таланти здібним дітям та підвищити спортивну майстерність вже досвідченим українським атлетам. В боксерському турнірі візьмуть участь найталановитіші спортсмени з Києва та Житомира 2005-2008 років народження. Цей вік ми обрали не випадково. Зараз у нас підростає боксерське покоління, яким ми пишаємося, і сподіваємося побачити хлопців серед тріумфаторів світового рівня вже у найближче майбутнє!», — відзначив віце-президент Федерації боксу України Андрій Стріхарський.

Захід відбудеться в селі Гнідин Бориспільського району Київської області, на території заміського розважального комплексу «Ферма». Початок турніру – о 14:00.  Відповідальна особа – Олександр Москаленко (+38 093 154 41 72). 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.