Чемпіонат Європи серед молоді-2021: результати другого дня та анонс на 17 жовтня

Чемпіонат Європи серед молоді-2021: результати другого дня та анонс на 17 жовтня

З 15-го по 23 жовтня у Чорногорії проходить Чемпіонат Європи серед молоді-2021. Другий рік поспіль змагання найсильніших молодих боксерів континенту приймає місто Будва. Боротьбу за нагороди ведуть також чоловіча та жіноча збірні України.

Вчора, у другий день змагань перемоги здобули Олександр Балабін (75 кг), Матвій Ражба (80 кг) та Володимир Куліковський (92 кг). На жаль, у вечірній програмі Микита Горбатенко (86 кг) поступився своєму опоненту та припинив боротьбу на турнірі.

Сьогодні, у третій день змагань, у денній програмі на рингу А Дмитро Баблюк (+92 кг) боксуватиме проти Аземі Арджана з Македонії, Крістіна Ющук (60 кг) вийде у ринг проти Добос Ребеки з Угорщини.

На рингу В Ірина Мельник (54 кг) битиметься проти Клавдії Тотови з Чехії, Катерина Боднарчук (57 кг) змагатиметься проти Сіли Сурменеллі з Турречини, а Аліна Сєдова (63 кг) боксуватиме проти Луни Бело з Нідерландів, в свою чергу Каріне Айрапетян (75 кг) вийде у ринг проти Баженової Дар‘ї з Росії.

У вечірній програмі на рингу А Поліна Палванова (50 кг) змагатиметься проти Аріни Вострікової з Росії.

На рингу В Денис Біленький (48 кг) боксуватиме проти Турала Сарієва з Азербайджану, в той час як Максим Рудик (51 кг) визначатиме сильнішого в парі з Фарідом Хрейшем з Ізраїлю.

Докладніше із результатами за 16 жовтня та складом пар на сьогодні можна ознайомитися за посиланнями нижче.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.