Українські боксери здобули дві перемоги і та зазнали однієї поразки на яскравому вечорі боксу в Польщі

Українські боксери здобули дві перемоги і та зазнали однієї поразки на яскравому вечорі боксу в Польщі

15 жовтня у Польщі відбувся вечір боксу «Suzuki boxing night 8», в якому взяли участь три представники України. Фіналіст минулорічної першості України серед молоді Данило Заморило у ваговій категорії до 63,5 кг  боксував з польським спортсменом та здобув перемогу розділеним рішенням суддів.

Чемпіон Європи та фіналіст Чемпіонату світу серед молоді Ілля Тогобицький у ваговій категорії до 75 кг провів поєдинок з боксером з Росії. Тогобицький не залишив жодних шансів своєму опонентові, як результат – перемога одноголосним рішенням суддів! До речі, свою звитягу українець здобув у власний день народження. На превеликий жаль, інший вітчизняний боксер Владислав Борис у ваговій категорії до 57 кг поступився опоненту з Польщі.

Заслужений тренер України з боксу Андрій Сальва, який супроводжував українських боксерів у Польщі та керував їхньою підготовкою, відзначив високий рівень організації турніру.

«Мені доводилося працювати на багатьох сильних змаганнях, але цей турнір був одним з найефектніших. Організація змагань була на найвищому рівні! Високим був і рівень учасників: на турнірі, зокрема, боксували спортсмени національної збірної Польщі, які проходять підготовку до Чемпіонату світу в Сербії.

Виступом наших боксерів я задоволений. За кордоном вигравати завжди важко, тому заряджав хлопців на те, щоб вони досягали переконливої переваги над суперниками. Заморило своїм напором здобув звитягу над поляком, Тогобицький продемонстрував яскравий бокс і на класі перебоксував опонента. Дуже сильний суперник був у Іллі… А ось Владислав Борис не дослухав. Він хороший хлопець, але свій найкращий бокс продемонструвати в цей вечір не зміг, тому і поступився.

Польська сторона дуже задоволена нашим приїздом. Нас у Польщі вважають одними з лідерів світового боксу. Була досягнута домовленість, щоб наступного разу ми приїхали більшою кількістю спортсменів для проведення повноцінної зустрічі між збірними Польщі і України. Ми плануємо зібрати потужну команду і приїхати за перемогами знову», – сказав Андрій Сальва.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.