Феєричний день на Чемпіонаті світу-2021: три перемоги українців з трьох можливих!

Феєричний день на Чемпіонаті світу-2021: три перемоги українців з трьох можливих!

Субота, 30 жовтня стала найуспішнішим днем для Національної збірної України на Чемпіонаті світу-2021 серед чоловіків у Белграді! На ринг вийшли троє боксерів української команди, які у підсумку здобули три перемоги!

Вдалий початок виступам «синьо-жовтих» поклав харків’янин Богдан Толмачов у ваговій категорії до 80 кг. Роздільним рішенням суддів (4:0) він здолав представника Бельгії – Зіяда Ель-Мохора – та вийшов до 1/8 фіналу.

У вечірній програмі переможну естафету прийняли ще двоє наших співвітчизників. Денис Песоцький у ваговій категорії до 63,5 кг розгромив хорвата Матео Комадіну! Вихованець чернігівської школи боксу вже у першому раунді відправив суперника в нокдаун і в подальшому зміг розвинути свою перевагу. 5:0 – за одноголосним суддівським вердиктом до наступної стадії пройшов Песоцький!

Нарешті, Іван Папакін у вазі до 75 кг у надзвичайно нервовому двобої роздільним рішенням суддів (3:2) переміг Міндаугаса Гедмінаса з Норвегії і оформив ще один вихід представника України до 1/8 фіналу!

Таким чином, боротьбу на світовій першості у Белграді продовжують шість українців – Юрій Захарєєв, Віктор Петров, Роберт Мартон, Богдан Толмачов, Денис Песоцький та Іван Папакін.

Також до вашої уваги за посиланнями нижче результати усіх поєдинків шостого дня змагань. 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.