Чемпіонат світу-2021. Випробування півфіналом! Анонс бою Юрій Захарєєв (Україна) – Сархан Алієв (Азербайджан)

Чемпіонат світу-2021. Випробування півфіналом! Анонс бою Юрій Захарєєв (Україна) – Сархан Алієв (Азербайджан)

Cьогодні, 4 листопада у столиці Сербії – Белграді – відбудуться поєдинки 1/2 Чемпіонату світу-2021 серед чоловіків. Україну на цій стадії представлятиме 19-річний Юрій Захарєєв.

У півфіналі турніру вагової категорії до 71 кг вихованець одеського боксу у вечірній сесії, у восьмій парі змагатиметься проти азербайджанця Сархана Алієва.

Досье суперника.

Сархан Алієв (Азербайджан). Народився 29 липня 1998 року. 23 роки.

В 1/16 фіналу Чемпіонату світу-2021 переміг Стівена Ньюнса з Шотландії. В 1/8 турніру здолав Юту Акіяму з Японії. В 1/4 фіналу переміг американця Обіда Барті-Ела.

Нагадаємо, що Юрій Захарєєв розпочав свій турнірний шлях з 1/32 фіналу. У стартовому бою на турнірі українець розгромив суперника з Сомалі – Махмуда Саїда. В 1/16 фіналу Юрій переміг Мохаммеда Акбара з Англії. Далі спортсмен з Одещини провів яскравий двобій проти бронзового призера чемпіонату Європи 2015 року Юби Сіссоко Ндіайє з Іспанії. Одноголосним рішенням суддів (5:0) українець був визнаний переможцем та здобув місце у вісімці найкращих у своїй ваговій категорії. У дев’ятий день світової першості Юрій Захарєєв, який був єдиним представником нашої країни в 1/4 фіналу, роздільним рішенням суддів (3:2) переміг боксера з Казахстану Асланбека Шимбергенова, гарантувавши собі як мінімум «бронзу» мундіалю.

Щиро віримо в тріумф нашого співвітчизника в сьогоднішньому поєдинку та бажаємо йому перемоги!

Також до вашої уваги весь склад півфінальних пар. 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.