Персона дня. Дар’я-Ольга Гутаріна: «Моя мета – поїхати на Олімпійські ігри-2024 і завоювати «золото»

Персона дня. Дар’я-Ольга Гутаріна: «Моя мета – поїхати на Олімпійські ігри-2024 і завоювати «золото»

За підсумками молодіжного чемпіонату Європи-2021, що проходив у місті Будва (Чорногорія) з 15-го по 23 жовтня, одну з нагород в скарбничку збірної України принесла 18-річна Дар`я-Ольга Гутаріна. Сьогодні дівчина стала героїнею традиційної рубрики прес-служби ФБУ «Персона дня».

1. Чому бокс та із чого все починалося?

«В мене є молодший брат Артур, який займається боксом з п’яти років. Коли мама не могла його відводити до спортзалу на тренування, то ці обов`язки лягали на мене. Спостерігаючи за тренуваннями, я думала про те, що буде, якщо я розпочну тренуватися і чи зможу я досягти високих результатів? Тоді для себе вирішила, що хочу бути сильною та впевненою в собі. Поставила собі за мету стати чемпіонкою України!»

2. Що вас мотивує кожного дня виходити на тренування?

«Коли я стала чемпіонкою країни, всередині мене з`явилося бажання досягти більших результатів. Це мене налаштовувало на щоденні інтенсивні тренування».

3. Ваше життєве кредо…

«Вперед і тільки вперед!»

4. Чи є місце страху в боксі?

«Немає в світі людей, які б нічого не боялися. Втім, якщо страх є перед виходом у ринг чи під час поєдинку, то, на мою думку, вам не варто займатися справжнім боксом».

5. Яким був ваш найважчий бій і чому?

«Найважчим був один з поєдинків чемпіонату України – моя суперниця була достатньо сильною. Результат двобою був дуже важливим –  від нього залежала моя участь у Чемпіонаті Європи…»

6. Ваша найважливіша поки що перемога – це…

«На даний момент – це бронза Чемпіонату Європи».

7. Яку мету переслідуєте в боксі?

«Моя мета – поїхати на Олімпійські ігри 2024 і завоювати «золото».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.