7 днів – 7 тренерів: у самому серці Карпат відбудеться унікальний курс тренувань!

7 днів – 7 тренерів: у самому серці Карпат відбудеться унікальний курс тренувань!

Для тих, хто регулярно займається боксом, але хоче відчути атмосферу справжньої підготовки до змагань, пропонуємо скористатися можливістю побувати на унікальному навчально-тренувальному курсі у селі Яблуниця, у самому серці Карпат.

В рамках одного тижня всі бажаючі матимуть змогу готуватися та тренуватися з найкращими наставниками! 7 днів – 7 тренерів-жінок: «міжнародники» та заслужені майстри спорту, учасники світових та європейських першостей, учасники Олімпійських ігор – влаштовують набір на унікальний воркшоп!

Вікторія Руденко, заслужений майстер спорту з боксу та кікбоксингу:

«Ми проводимо подібний захід уперше. Ідея зародилася під час наших щорічних зборів у Карпатах. Карпати – це одне із найчарівніших місць України, ідеальне місце для підготовки та тренувань.

Наш семиденний курс сформовано як класичні боксерські тренувальні збори. Він включатиме інтенсиви по роботі на різних дистанціях, роботі на снарядах, повторення боксерських «основ», таких як стійка, положення тіла в просторі, відпрацювання школи боксу.

Ми детально розберемо різні підходи та стилі ведення бою. Для цього кожен день кожен з тренерів на теоретичному занятті буде ділитися своїм особистим досвідом і відповідати на запитання.

Кінцевою метою нашого курсу є популяризація боксу та популяризація спорту в цілому. За допомогою цього заходу ми хочемо відкрити Україні чарівних, сильних, незалежних жінок-боксерів та зробити свій внесок у популяризацію жіночого боксу. Наш курс для всіх, хто любить бокс – для спортсменів і просто любителів.

Ми хотіли б повністю зруйнувати гендерний стереотип про тренерів у боксі, тому що важливо не те, якої статі тренер, а лише те, наскільки він «горить боксом». Звичайно, жінки відрізняються від чоловіків, тому відрізняється і їхній бокс.

Сподіваємося, що курс приверне увагу спортсменів різної статі та рівня підготовки, тому що бокс – це чудовий привід для знайомств та спілкування».

Отже, ось ті, хто буде ділитися досвідом з учасниками курсу…

Вікторія Руденко – заслужений майстер спорту з боксу та кікбоксингу. Чемпіонка Європи, срібний призер Чемпіонату світу, бронзовий призер Чемпіонату світу, бронзовий призер Чемпіонату Європи, незмінна чемпіонка України з 1998–2008, капітан жіночої збірної України з боксу.

Яна Зав’ялова – майстер спорту. Чемпіонка України. Чемпіонка Європи. Бронзовий призер Чемпіонату Європи. Фіналіст Чемпіонату світу. Фіналіст та учасник багатьох турнірів, учасниця Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

Оксана Штакун – майстер спорту міжнародного класу з боксу. Дворазовий призер чемпіонатів Європи. Переможець та призер міжнародних турнірів. Восьмиразова чемпіонка України. 10 років у складі збірної України.

Ірина Комар – майстер спорту з боксу, майстер спорту міжнародного класу з таїландського боксу. Багаторазова чемпіонка України з боксу, бронзова призерка чемпіонату Європи, фіналістка чемпіонату Європи, призерка міжнародних турнірів з боксу. Чемпіонка світу з тайського боксу, призерка чемпіонату світу, багаторазова чемпіонка України. У збірній України – з 2005-го по 2012 рік.

Тамара Модебазде – кандидат у майстри спорту, у боксі з 2005 року і до сьогодні, багаторазова чемпіонка м. Києва. Призер Кубків та чемпіонатів України 2006–2010 років. Фіналістка чемпіонату Європи серед студентів 2008 року. Учасниця міжнародних турнірів з боксу.

Оксана Варгоцька – майстер спорту міжнародного класу з кікбоксингу. П’ятиразовий бронзовий призер чемпіонатів Європи та світу. Переможець міжнародних професійних турнірів з кікбоксингу (СРСР – Англія, СРСР – Ірландія, Україна – Канада, Україна – Росія). Офіційний представник відділення жіночого боксу України в Європейській боксерській конфедерації (1998–2004).

Анастасія Савінова – майстер спорту міжнародного класу з боксу, майстер спорту з кікбоксингу. 11-разовий чемпіон України з кікбоксингу, дворазовий чемпіон першості світу з кікбоксингу в розділі семи та лайтконтакт. 7-разовий чемпіон України з боксу, 2-разовий призер чемпіонату Європи.

Навчально-тренувальні збори проходитимуть з 21-го по 27 листопада на території готелю Chelavier Panorama (с. Яблуниця, Івано-Франківська область).

Більш докладна інформація за посиланням – https://www.facebook.com/Round1.shkolaboksa/posts/4187278574732375

Контактна особа – 0973922240, Вікторія Руденко.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.