Юрію Захарєєву підкорилося унікальне досягнення!

Юрію Захарєєву підкорилося унікальне досягнення!

Українець Юрій Захарєєв став першим боксером в історії, який зміг виграти Чемпіонат світу серед молоді та Чемпіонат світу серед дорослих за один рік. Про це повідомили у прес-службі AIBA.

Нагадаємо, що 19-річний український боєць у блискучому стилі здобув перемогу у фінальному поєдинку категорії до 71 кг над Вадимом Мусаєвим з Федерації боксу Росії, продовживши свою неймовірну переможну серію. Тепер в активі Юрія, окрім семи золотих нагород на чемпіонатах України у різних вікових групах, чемпіонського звання на першості Європи серед юніорів, статусу дворазового чемпіона Європи  серед молоді і чемпіона світу серед молоді, є і медаль найвищого гатунку Чемпіонату світу в еліті!

Підбиваючи підсумки усього турніру, який проходив у Белграді з 24 жовтня по 6 листопада, слід відзначити, що перемогу у загальному командному заліку здобула збірна Куби, спортсмени якої завоювали 3 золоті і 2 бронзові медалі. На другому місці – команда Казахстану з 2 золотими, 2 срібними і 1 бронзовою нагородою. Замкнула трійку лідерів збірна США, яка в своєму доробку має 2 золоті і 2 срібні медалі.

За нижченаведеними посиланнями до вашої уваги результати фінальних боїв,  підсумкові графіки та інша статистика турніру.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.