Новини з регіонів. У Харкові стартував відкритий чемпіонат області серед юнаків і дівчат 2008-2009 р.н.

Новини з регіонів. У Харкові стартував відкритий чемпіонат області серед юнаків і дівчат 2008-2009 р.н.

З 18-го по 20 листопада у Харкові, на базі ХТЗ, проходить відкритий чемпіонат Харківської області серед юнаків та дівчат 2008-2009 р.н.

«Ми запросили на турнір команди Запорізької, Херсонської, Полтавської, Луганської областей, а також боксерів міста Києва. Загалом у змаганнях беруть участь 143 спортсмени, відзначив у коментарі прес-службі ФБУ віце-президент Федерації боксу Харківської області Сергій Міщенко. Головна мета змагань – популяризація юнацького боксу в Харкові та в Україні, а також перегляд нашого резерву, на який будемо дуже розраховувати в наступному році.

Для хлопців 12–13-річного віку подібні змагання є важливими, адже зараз в умовах карантину проводиться не так багато турнірів. Ми хочемо, аби юні спортсмени боксували якомога частіше та набували досвіду. Високий рівень суддівства на турнірі забезпечує один з найавторитетніших вітчизняних фахівців Микола Каракулов, який також проведе семінари для більш молодих колег-судей та тренерів.

Також додам, що змагання проводяться згідно з вимогами Кабінету міністрів. Всі учасники мають сертифікати вакцинації або негативні ПЦР-тести. На вході до зали охорона контролює дотримання усіх вимог».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.