Персона дня. Дмитро Молодан: «Хотів би стати у майбутньому не гіршим боксером, ніж Василь Ломаченко»

Персона дня. Дмитро Молодан: «Хотів би стати у майбутньому не гіршим боксером, ніж Василь Ломаченко»

Вихованець заслуженого тренера України Ігоря Юрескула Дмитро Молодан з селища Андріївка Білгород-Дністровського району є віце-чемпіоном Європи серед юніорів 2019 року. Окрім того, боксер особливо успішно проявив себе на внутрішній арені, де вісім разів здобував звання чемпіона країни. Сьогодні ж Дмитро Молодан став героєм нашої традиційної рубрики «Персона дня».

1. Чому бокс та із чого все починалося?

«Я пішов на бокс, тому що мене запросили друзі. Мені дуже сподобалося і згодом я почав серйозно тренуватися й готуватися до різних змагань. В мене не погано почало виходити і я продовжив цю справу».

2. Що вас мотивує кожного дня виходити на тренування?

«Мене мотивує наш чемпіон Василь Ломаченко. Мені дуже подобається його бокс та стиль ведення бою. Я хотів би стати не гіршим боксером у майбутньому».

3. Ваше життєве кредо…

«Мети досягає той, хто її прагне».

4. Чи є місце страху в боксі?

«Звісно у боксі немає місця страху. Бокс це такий вид спорту, в якому треба бути впевненим у собі, нічого не боятися та йти до мети».

5. Яким був ваш найважчий бій і чому?

«Мій найважчий бій відбувся у фіналі Чемпіонату України в Хмельницькому. Противник був дуже сильним та краще рухався на ногах, через це було важко його зловити та виконати поставлену роботу».

6. Ваша найважливіша поки що перемога це…

«На даний момент моїм найважливішим досягненням є «срібло» юніорського чемпіонату Європи. На той момент для мене це були перші змагання такого рівня, і ця медаль дійсно коштувала великих зусиль».

7. Яку мету переслідуєте в боксі?

«Моя мета – це «золото» Олімпійських ігор-2024. Також хочу стати відомим професійним боксером».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.