Ростислав Білостоцький: «Навіть маючи талант, можна нічого не досягти»

Ростислав Білостоцький: «Навіть маючи талант, можна нічого не досягти»

Ростислав Білостоцький є дворазовим бронзовим призером чемпіонату Європи U-22, а також срібним призером чемпіонатів України 2016-2021 років. Нещодавно Ростислав разом з іншими членами національної команди брав участь у міжнародному турнірі в Північній Македонії, де завоював срібну медаль. Сьогодні ж боксер обговорив останні результати з прес-службою ФБУ.

Як давно займаєтесь боксом? 

– Боксом я займаюся вже 15 років. Розпочинав свій шлях з міжміських змагань. Далі були чемпіонати області, України, міжнародні турніри. Зараз з упевненістю скажу, що бокс став важливою та невід`ємною складовою мого життя.

Розкажіть про свого тренера. Під чиїм керівництвом тренуєтесь та яку роль у вашій кар‘єрі відіграє наставник?

– У моєму житті було багато тренерів, але з 2016 року я тренуюсь під керівництвом Ярослава Миколайовича Підмастерчика, який відіграє важливу роль у моїй спортивній кар‘єрі.  Завдяки йому я крок за кроком досягаю своєї мети.

Талант чи праця?

– Навіть маючи талант, можна нічого не досягти. Дуже важливо завжди бути сконцентрованим на меті і постійно працювати над собою. Тільки так досягається результат.

Нещодавно ви були на турнірі у Північній Македонії. Розкажіть, як для вас пройшли змагання.

– На турнірі я посів друге місце.  Навіть незважаючи на програш у фіналі, я отримав хороший досвід.

Який з поєдинків у Північній Македонії був найважчим і чи все вдалося показати?

– На турнірі у мене будо два поєдинки. Найважчим був фінальний бій. Показати вдалося все, але судді віддали перевагу моєму опоненту.

В кожного боксера є своя мрія, своя мета. Яка ваша мрія?

– Моя мрія з дитинства, реалізувати яку я прагну і зараз – стати відомим боксером світового рівня та прославляти свою країну.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.