У Маріуполі з’явиться сучасний зал для боксу

У Маріуполі з’явиться сучасний зал для боксу

У Маріуполі збудують професійний зал для занять боксом для дітей та підлітків. Про це виданню MRPL.CITY розповів перший віце-президент Федерації боксу Маріуполя Євген Зиков. За його словами, розпочати будівництво планують уже у 2023 році.

«Федерація боксу Маріуполя, почесним президентом якої є Вадим Сергійович Бойченко, придбала недобудову у Лівобережному районі. Місто відвело два гектари землі під будівництво залу для боксу. Міська влада готова впорядкувати паркову зону поруч, підвести всі комунікації, встановити спортивні майданчики – одним словом, зробити значний внесок», – пояснив Євген Зиков.

Міський голова Вадим Бойченко додав, що це буде унікальна зала, в якій зможуть тренуватися майбутні чемпіони України та світу.

Євген Зиков зазначив, що новий зал для боксу – це крок у майбутнє для маріупольського спорту. «Наші спортсмени показують хороші результати в області та країні. У місті відбуваються всеукраїнські змагання. Нова зала може стати місцем для проведення міжнародних змагань», – додав Євген Зиков.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.