Спортсмени з 10 областей України взяли участь у турнірі «Золота осінь» у Дніпрі

Спортсмени з 10 областей України взяли участь у турнірі «Золота осінь» у Дніпрі

З 14-го по 16 грудня у Дніпрі проходив всеукраїнський турнір з боксу «Золота осінь».

У змаганнях взяли участь спортсмени з 10 областей України. Боротьбу за медалі вели 100 представниць жіночої статі у трьох вікових групах – молодь, юніорки та жінки, а також 75 чоловіків у категорії «молодь».

Подробиці прес-службі ФБУ повідомив секретар змагань, старший тренер збірної Дніпропетровської області серед дівчат Сергій Батраков.

«Турнір «Золота осінь» у Дніпрі ми проводимо вже втретє. Цього року через карантинні обмеження були змушенні дещо змістити строки проведення. Втім, незважаючи на те, що на дворі вже грудень, гадаю, у всіх учасників залишилися чудові враження від приїзду у наше місто і самих боїв. Хотів би висловити вдячність президенту Федерації боксу міста Дніпро Андрію Андріїву, який взяв на себе основні функції організатора з проведення турніру. Усі хлопці та дівчата продемонстрували волю до перемоги, а за це були нагороджені чудовими призами, сувенірами і навіть грошовими преміями. Але найголовніше – це спортивний дух. Змагання проходили у чесній конкуренції і нікого не залишили байдужими», – відзначив Сергій Батраков.

Турнір «Золота осінь» є щорічним, тож закінчення цьогорічного свята боксу знаменує початок підготовки до наступних змагань. Так тримати!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.