Новини з регіонів. Близько 150 дітей взяли участь у щорічному «Кубку Діда Мороза» на Закарпатті

Новини з регіонів. Близько 150 дітей взяли участь у щорічному «Кубку Діда Мороза» на Закарпатті

В Ужгороді відбувся уже традиційний «Кубок Діда Мороза» з боксу серед дітей області. У змаганнях взяли участь близько 150 учасників наймолодшого віку майже з усіх міст та містечок Закарпаття – Ужгорода, Мукачева, Чопа, Берегова, Сваляви, Іршави, Хуста та Тячівщини.

До відкриття турніру долучилися поважні гості – заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай, начальник управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Олег Муртазін, начальник сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності Нацполіції України в Закарпатській області Андрій Курта, президент Федерації боксу Закарпатської області Микола Жолтані, президент Ужгородської федерації боксу Степан Молнар.

Це змагання стало одним з підсумкових, де кожен з юних боксерів показав усе, чого навчився за рік. На всіх переможців та учасників турніру по закінченні очікували хороші призи та новорічні подарунки. За ініціативи начальника Головного управління поліції Закарпатської області Ярослава Колесника переможцям передали спортивне спорядження.

«Турнір «Кубок Діда Мороза» є традиційним для нашого регіону і проводиться вже протягом 10 років. Вважаю, що це чудова традиція. Пишаюся, що і цього разу нам вдалося організувати і провести справжнє свято боксу, на якому близько півтори сотні юних спортсменів здобули неоціненний досвід. Крім того, кільком боксерам з урочистостями вручили посвідчення кандидатів у майстри спорту.

Такі заходи дають змогу дітям та їхнім батькам ще більше полюбити бокс. Наша ціль – масовість, і ми її досягаємо, проводячи такі змагання», – відзначив у коментарі прес-службі ФБУ президент Федерації боксу Закарпатської області Микола Жолтані.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.