Новини з регіонів. На Батьківщині Юрія Захарєєва відбувся новорічний турнір на призи Віктора Андрєєнкова

Новини з регіонів. На Батьківщині Юрія Захарєєва відбувся новорічний турнір на призи Віктора Андрєєнкова

У селі Андріївка на Одещині, яке є Батьківщиною чемпіона світу Юрія Захарєєва, відбувся новорічний турнір на призи президента Федерації боксу Білгород-Дністровського району Віктора Андрєєнкова.

Ідею проведення турніру підтримали боксерські команди та тренери з Андріївки, Білгорода-Дністровського, Сергіївки, Бритівки. Любителі боксу гідно представили свої клуби, показавши майстерність. Усі учасники турніру, а це понад 80 спортсменів, отримали грамоти та подарунки до новорічних свят. Відзначимо, що організацію турніру взяв на себе заслужений тренер України Ігор Юрескул.

«Завжди підтримуємо ідеї щодо розвитку боксу у нашому селі, районі та країні. Радий, що в ці передноворічні дні до Андріївки приїхало стільки однодумців. Турніри напередодні свята – гарна традиція Андріївської школи боксу», – зазначив він.

«Підбиваючи підсумки роботи Федерації боксу Білгород-Дністровського району, хочу висловити подяку усім небайдужим до розвитку спорту та боксу. Радий, що до підтримки здорового способу життя, створення важливих інфраструктурних об’єктів, відродження спортивних традицій долучається так багато людей», – відзначив президент Федерації боксу Білгород-Дністровського району Віктор Андрєєнков.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.