Анонс 3-го дня «Bocskai Memorial Tournament»: вихід Захарєєва та українське дербі у півфіналі

Анонс 3-го дня «Bocskai Memorial Tournament»: вихід Захарєєва та українське дербі у півфіналі

В угорському Дебрецені триває один з найпрестижніших турнірів Європи «Bocskai Memorial Tournament», який зібрав чимало сильних боксерів з усього світу.

У четвер, 10 лютого, на змаганнях відбудуться півфінальні поєдинки у кількох вагових категоріях. Очікуємо вихід на ринг п’ятьох українських боксерів:

Ринг А

13 пара  80 кг    Богдан Толмачов (Україна) – Матвій Ражба (Україна)

14 пара  92 кг    Аркадій Карцан (Україна) – Льюїс Вільямс (Англія) 

Ринг В

12 пара  71 кг    Юрій Захарєєв (Україна) – Вандерсон де Олівейра (Бразилія)

14 пара  92 кг    Євген Павловський (Україна) – Рамон Соуза (Бразилія)

Звертаємо увагу на українське дербі у вазі до 80 кг між Богданом Толмачовим та Матвієм Ражбою – обидва харків’янина чудово знають сильні та слабкі сторони один одного. На кону протистояння – вихід до фіналу!

Крім того, деякі сьогоднішні суперники наших бійців добре знайомі українським вболівальникам. Так, опонент Юрія Захарєєва – бразилець Вандерсон де Олівейра – у свої 24 роки вже ставав переможцем Південноамериканських ігор 2018 року. Він учасник трьох чемпіонатів світу, а на останніх двох мундіалях (ЧС-2019 і ЧС-2021) доходив до чвертьфіналу. На першості світу у Белграді восени минулого року бразилець у боротьбі за вихід до ¼ фіналу здолав нашого Віктора Петрова, виступаючи у категорії до 67 кг.

Залишився боржок в українців і перед Льюїсом Вільямсом з Англії, який сьогодні побореться за місце у фіналі у вазі до 92 кг з Аркадієм Карцаном. 23-річний Вільямс – срібний призер Чемпіонату Європи до 22 років у 2019 році. А також – чвертьфіналіст Чемпіонату світу-2021, де в 1/8-й він виграв у спортсмена Національної збірної України Роберта Мартона.

Нижче до вашої уваги склад усіх пар 10 лютого.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.