Олександр Хижняк та Юрій Захарєєв – претенденти на нагороду «Герої спортивного року» від НОК

Олександр Хижняк та Юрій Захарєєв – претенденти на нагороду «Герої спортивного року» від НОК

Вже невдовзі Національний олімпійський комітет України проводитиме щорічну Всеукраїнську урочисту церемонію нагородження «Герої спортивного року»-2021.

«Герої спортивного року» – це національний спортивний «Оскар», покликаний визначити та нагородити найкращих спортсменів, тренерів, команди, фахівців з усіх видів спорту. Обирають найкращих шляхом таємного голосування провідні спортивні журналісти України, а також Українська Академія спорту, до якої входять легенди спорту, які вже завершили свої активні виступи, але назавжди залишили визначний слід в олімпійській історії.

Приємно відзначити, що у числі номінантів у головних номінаціях присутні і найуспішніші представники українського олімпійського боксу. Зокрема, у категорії «Найкращий спортсмен року» за перемогу побореться срібний призер Олімпійських ігор у Токіо Олександр Хижняк. А в категорії «Олімпійська надія України» претендентом на нагороду є чемпіон світу з боксу серед дорослих та чемпіон світу серед молоді 2021 року Юрій Захарєєв.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.