Дмитро Молодан: «Перше, що я зроблю після закінчення війни — приїду до рідної України, рідного дому та обійму свою родину…»

Дмитро Молодан: «Перше, що я зроблю після закінчення війни — приїду до рідної України, рідного дому та обійму свою родину…»

Дмитро Молодан став одним з чотирьох українців, хто піднявся на п’єдестал пошани у престижному міжнародному турнірі «Джі Бі», що проходив у Гельсінкі. Вихованець заслуженого тренера України Ігоря Юрескула дійшов до фіналу у ваговій категорії 57 кілограмів і приніс нашій команді срібну медаль.

Пресслужба ФБУ поспілкувалась з Дмитром Молоданом, дізналась про враження від змагань та плани на найближче  майбутнє.

— Дмитре, які Ваші враження від турніру «Джі Бі»?

— Турнір пройшов на високому рівні — це, безперечно, заслуга організаторів! У змаганнях взяли участь гарно підготовлені спортсмени з Англії, Шотландії та інших країн. Було цікаво боксувати з усіма суперниками. Наголошу, що всі спортсмени приїхали до Гельсінкі в гарній фізичній формі та налаштованими на перемогу. Відрадно, що четверо з п’яти боксерів нашої збірної піднялися на п’єдестал пошани у такий непростий для України час. Мені вдалося виграти срібну медаль. Це хороший результат для мене та нашої команди в цілому. Ми билися за честь та прапор нашої країни! Ми билися за Україну!

—  Яким був Ваш останній день до війни?

—  Напередодні війни все було, як зазвичай: відпочивав, тренувався, проводив час з рідними.

—  Перше, що Ви зробите, коли наступить мир?

—  Перше, що я зроблю після закінчення війни — приїду до рідної України, до рідного дому та до своєї родини. Буду насолоджуватися відпочинком у сімейному колі.  

— Які слова хотіли би  сказати всім українцям?

— Я хочу побажати всім українцям мирного неба над головою, міцного здоров’я та душевного спокою! Хочу, щоб всі українці якнайшвидше повернулися до своїх рідних та домівок! Вірю у світле та спокійне майбутнє! Вірю в Збройні Сили України! Усім серцем та душею з Україною!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.