Кеті Тейлор – Аманда Серрано. Передмова та прогнози вітчизняних чемпіонок

Кеті Тейлор – Аманда Серрано. Передмова та прогнози вітчизняних чемпіонок

У ніч з суботи на неділю абсолютна чемпіонка світу, легендарна Кеті Тейлор зустрінеться на рингу з чемпіонкою світу в семи вагових категоріях Амандою Серрано. На кону поєдинку стоятимуть всі пояси в легкій вазі, які нині належать Тейлор.

Чисельні прихильники боксу вже встигли порівняти цю сутичку із поєдинком Майвезер-Пак`яо, адже в рингу зійдуться справжні ікони жіночого боксу.  Поки експерти висловлюють власні прогнози, обидві боксерки вже встигли пройти церемонію зважування.

На офіційному зважуванні суперниці вклалися в ліміт легкої ваги.  Кеті Тейлор показала на вагах – 61,05 кг, Аманда Серрано ж виявилася на 400 грамів легшою. 

Поки до довгоочікуваного поєдинку залишаються лічені години, ми поспілкувалися з титулованими українськими боксерками щодо можливого підсумку довгоочікуваного поєдинку. 

 «Цей бій є дуже довгоочікуваним для мене, адже у рингу зустрінуться найпотужніші боксерки свого покоління. Важко спрогнозувати переможницю. Втім, віддам свою перевагу Кеті Тейлор. Для мене саме вона є авторитетом в жіночому боксі», – сказала в коментарі офіційному сайту ФБУ боксерка збірної України Анастасія Ковальчук .

Цікаво, що Лариса Березенко, чемпіонка світу з боксу, також вірить у перемогу Кеті Тейлор.

«Це найбільш значимий поєдинок в історії жіночого боксу! Я думаю, що незважаючи на думки букмекерів, які віддають перевагу Серрано, перемогу в цьому двобої здобуде Кеті Тейлор. В неї більше досвіду і витримки, що є вкрай важливим напередодні цього двобою».

Попри те, що букмекери віддають перевагу Амані Серрано, чемпіонка Європи з боксу Тетяна Лебєдєва вважає, що в цьому двобої переможе Кеті Тейлор.

«Абсолютна чемпіонка в легкій вазі Кеті Тейлор і чемпіонка світу в семи вагових категоріях Аманда Серрано зустрінуться в історичному поєдинку в Медісон-Сквер-Гарден цієї суботи. Вони перші жінки, які очолили боксерський турнір у Медісон-Сквер-Гарден! Ще до свого початку цей бій був названий «найбільшим поєдинком в історії жіночого боксу».

Фаворитом на сьогодні вважається Аманда Серрано, але я вболіватиму за Каті Тейлор. У Кеті величезний досвід в олімпійському боксі.  Вона здобула перемоги у всіх чемпіонатх Європи, у яких брала участь.  В неї величезний досвід виступу в олімпійському боксі, чим не може похвалитися Аманда. Але Серрано дуже хороший боєць. У неї чудова кар’єра у профі боксі, вона вміє боксувати і першим номером, і другим. Аманда  дуже жорстка, на її рахунку багато нокаутів. Очікую, що в цьому поєдинку не буде жодних розвідок. Тет з перших секунд буде реальна рубка. Я з нетерпінням чекаю на цей бій!».

Світлана Коркішко, учасниця чемпіонату Європи, добре пам`ятає виступи Тейлор ще в олімпійському боксі і теж буде підтримувати ірландку…

«Я ще Кеті Тейлор пам`ятаю по її виступах в олімпійському боксі. Вона мегаталановита, а ще справжній професіонал своєї справи! Її працелюбності треба віддати належне, адже стільки років бути на вершині коштує дорогого. Бій буде важким. Їй буде нелегко, але щиро вірю, що саме Тейлор здобуде звитягу. В цьому двобої я буду підтримувати саме її».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.