Кароліна Махно: «Я рішуче налаштована на поєдинок з Елізабет Акіньї, незважаючи на те, що вона учасниця Олімпійських ігор…»

Кароліна Махно: «Я рішуче налаштована на поєдинок з Елізабет Акіньї, незважаючи на те, що вона учасниця Олімпійських ігор…»

Письменник Паоло Коельо колись сказав «Коли одна мрія збулася, ти вирушаєш за новою». Наша сьогоднішня співрозмовниця колись мріяла стати боксеркою, після цього прагнула представляти рідне місто, а згодом і свою країну на міжнародних стартах. Тепер вона в складі національної збірної України готується до свого першого протистояння на чемпіонаті світу.  Зокрема, сьогодні, одинадцятого травня, Кароліна Махно поєдинком з кенійкою Елізабет Акіньї дебютує на чемпіонаті світу серед жінок.  

Пресслужба Федерації боксу України поцікавилась в Кароліни, яким є її настрій перед відповідальним поєдинком та розпитала, яку мету вона переслідує на чемпіонаті світу.

— Кароліно, сьогодні на тебе чекає прем’єрний бій на світовому чемпіонаті. Хвилюєшся перед поєдинком?

— Жодних хвилювань немає. Я рішуче налаштована на цей поєдинок. Ми з моїм тренером Андрієм Мальованим доклали максимум зусиль, щоб потрапити сюди, на чемпіонат світу, тож назад дороги немає… Тим паче, що в збірній України панує атмосфера взаємодопомоги та підтримки.

— До слова, що тобі відомо про твою суперницю — кенійку Елізабет Акіньї?

— Елізабет — досвідчена боксерка. Окрім того, що вона брала участь в Олімпійських іграх-2021, за її плечима багато титулів та перемог.

— Як проходить підготовка до цього бою?

—  Ми з тренером переглянули багато боїв за участі кенійки, вивчили її сильні та слабкі сторони. Після чого тренер розробив тактику ведення поєдинку. Власне, над нею ми працювали впродовж останніх декілька днів.

— Яку мету переслідуєш на чемпіонаті світу?

— Не буду приховувати, я розраховую на золото чемпіонату світу.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.