Юніорські збірні України та Польщі спільно готуються до чемпіонату Європи

Юніорські збірні України та Польщі спільно готуються до чемпіонату Європи

Збірні України та Польщі у неділю, 15 травня, розпочали спільний тренувальний збір у Польщі, присвячений підготовці до чемпіонату Європи серед юніорів.

Юніорські збірні України та Польщі розпочали спільний тренувальний табір на Олімпійській базі в місті Закопане. Він триватиме десять днів. Це дозволить обом командам якнайкраще підготуватися до чемпіонату Європи.

Подробиці цього збору в інтерв’ю прес-службі Федерації боксу України розповідає один з ініціаторів збору, заслужений тренер України Андрій Сальва.

«У першу чергу, хочу подякувати президенту федерації боксу Польщі Ґжегожу Новачеку та польській стороні за хорошу організацію та реалізацію нашого спільного задуму. Упевнений, що ці збори підуть на користь обом командам, адже у Закопаному — гірська місцевість та чудове повітря. Старший тренер збірної України Віктор Петров підготував для своїх підопічних цікаву програму. На наших хлопців чекають десять днів напружених тренувань! Усе для того, щоб якісно підготуватися до чемпіонату Європи…», — сказав пан Сальва.

Закінчиться збір юніорської команди України в Закопаному дводенною матчевою зустріччю проти команди Польщі. Чемпіонат Європи з боксу серед юніорів пройде осінню в Італії. 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.