Чемпіонат світу серед жінок: українки фінішували в чвертьфіналі

Чемпіонат світу серед жінок: українки фінішували в чвертьфіналі

Цьогорічний чемпіонат світу з боксу вперше в історії зібрав понад триста учасниць, серед них були дванадцятеро українок, що мали на меті поборотися за нагороди у всіх вагових категоріях. На жаль, найкращим результатом для наших боксерок став вихід до чвертьфіналу турніру…

Найвагоміших результатів серед українок досягли Анна ОХОТА (45-48 кг), Анна ЛИСЕНКО (63-66 кг), Кароліна МАХНО (70-75) та Марія ЛОВЧИНСЬКА (+81 кг), котрі завершили свої виступи на стадії чвертьфіналу.

Анна ОХОТА у поєдинку за вихід до півфіналу поступилася роздільним рішенням суддів значно досвідченішій представниці Болгарії Севді Асенові Юліяновій.

Кароліна МАХНО продемонструвала чудовий бій проти Реді Граме, проте судді знову визначили переможницею поєдинку суперницю нашої боксерки — 3:2 на користь представниці Мозамбіку.

Ще дві наших боксерки поступилися свої суперницям одноосібним рішенням суддів. Мова про Анну ЛИСЕНКО, яка програла таїландці Жанхаєм Суваннафенг, та Марію ЛОВЧИНСЬКУ, що поступилася представниці Польщі Лідії Марії Фідурі.  

Таким чином, збірна України припинила участь на чемпіонаті світу-2022.

Завдячуємо нашим боксеркам, що до останнього тримали всіх вболівальників у напрузі. Усі українки проявили характер та були гідними перемоги, проте комусь не вистачило досвіду, комусь везіння…

Дякуємо усім, хто допомагав та підтримував нашу збірну в Україні, Туреччині та у всьому світі! Слава Україні!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.