Міжнародний турнір в Угорщині: 24 медалі та перше загальнокомандне місце

Міжнародний турнір в Угорщині: 24 медалі та перше загальнокомандне місце

24 українці – тринадцять хлопців та одинадцять дівчат зійшли на п’єдестал одного з найстаріших в Європі боксерських турнірів Bornemissza, який вже 71 рік поспіль проводиться в угорському Егері. Причому, семеро представників сильної статі та п`ятеро наших красунь завоювали нагороди найвищого гатунку і забезпечили збірній України перше загальнокомандне місце серед усіх країн учасниць.

Максим Рудик (51 кг), Іван Завадський (54 кг), Денис Роздольський (57 кг), Олександр Яровий (63.5 кг), Дмитро Мага (71 кг), Микита Засенюк (86 кг), Олександр Зеленський (92+ кг) впевнено провели увесь турнір та увінчали свої виступи в угорському Егері золотими медалями. Ще п`ятеро хлопців Владислав Кондратюк (48 кг), Руслан Шилов (57 кг), Владислав Дудар (80 кг), Джамал Кулієв (86 кг), Микита Малюта (92+ кг) здобули в скарбничку збірної срібні нагороди. Одна бронзова медаль на рахунку Віталія Швеця (80 кг). Зазначимо, що старшого тренера чоловічої збірної України серед молоді Олега Кудінова було обрано найкращим тренером серед усіх наставників збірних та відзначено спеціальною нагородою.

 

Не менш потужно виступили і наші дівчата під керівництвом Романа Семенишина. Адріана Котович (54 кг), Тетяна Довгаль (60 кг), Юлія Філіпова (63 кг), Анастасія Саранюк (75 кг), Ірина Луцак (81+ кг) піднялися на найвищу сходинку п’єдесталу та завоювали в скарбничку збірної 5 золотих медалей. Наші Діана Петренко (50 кг) та Аліна Маляр (52 кг) здобули срібло міжнародного турніру Bornemissza. Бронзові нагороди до України повезуть Тетяна Іванова (66 кг), Радмила Радіонова (70 кг), Наталія Ходик (81 кг) та Ніна Карпенко (81 кг).

 

Зазначимо, що в боротьбі за перше загальнокомандне місце наша збірна випередила всі національні збірні країн Європи бравших участь в 71 міжнародному турнірі Bornemissza, а також залишила позаду національні збірні Казахстану та Канади, які також змагалися з командами Європейськими.

Вітаємо збірну України з яскравим виступом на одному з найстаріших міжнародних турнірів Європи. Ми пишаємось вами!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.