Новини з регіонів. Боксер з Франківщини організував виставку художніх творів, щоб допомогти ЗСУ

Новини з регіонів. Боксер з Франківщини організував виставку художніх творів, щоб допомогти ЗСУ

Дмитро Тищенко, боксер спортивного клубу «Альянс» Івано-Франківської області, ініціював та організував у Івано-Франківську виставку художніх творів, написаних протягом ста днів війни. Частина коштів, виручених від продажу картин, підуть на підтримку Збройних Сил України.

Дмитро Тищенко спільно з «Мері Енн Еванс» організував  у Івано-Франківську виставку художніх творів, написаних протягом ста днів війни. За три дні художню виставку відвідали більше ста прихильників живопису.

Організатор виставки Дмитро Тищенко прокоментував цю подію так: «Я вважаю, що спортсмени мусять розвиватися не лише фізично, а й духовно та інтелектуально. Вони мусять приносити користь країні не лише на рингу, а й повсякденному житті.  Я організував цей захід, щоб привернути увагу людей до того «болю», який відчула наша країна та українці з початком війни. Все це — людський біль і страх перед завтрашнім днем — зображено на картинах. Зазначу, що частину коштів, виручених від продажу картин, ми передамо нашим захисникам із Збройних Сил України. Адже саме завдяки мужнім українським воїнам ми сьогодні прокинулись і маємо змогу дихати цим прекрасним, українським повітрям».

Виставка проходить за адресою: місто Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців 78Д (других поверх). Вона триватиме до 22 червня.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.