Президент ФБУ Кирило Шевченко прокоментував чергову провокацію з боку Продивуса

Президент ФБУ Кирило Шевченко прокоментував чергову провокацію з боку Продивуса

«Вже навіть смішно спостерігати за тим, як Продивус продовжує обсмоктувати створену ним самим ситуацію на юнацькому чемпіонаті Європи та намагатися вийти із цієї ситуації позитивним героєм. Сам створив проблему – сам, сподівався, її вирішити.

Продивус не соромиться використовувати у своїй брехні неповнолітніх спортсменів на котрих вчиняє моральний тиск. Нещодавнє інтерв’ю чемпіонки Європи серед юнаків Анастасії Таран – черговий низький жест з боку Продивуса і його команди. Крім того, що вони втягнули дитину у свій бруд і змусили говорити неправду, вони ще й вирішили приписати нам стару, ганебну історію з формою. Інтернет пам’ятає все і, зокрема, пам’ятає, як команда Продивуса кидала боксерів на форму і гроші котрі ВИДІЛЯЛА УКРАЇНА.

Офіційно заявляю, що на юнацькому чемпіонаті Європи абсолютно не було проблем з формою, на додаток, наша команда була екіпірована дуже добре.

 

 

Молодіжна збірна України з боксу на чемпіонаті Европи 2022.

Воююча країна не витратила на екіпіровку та трансфер молодіжної збірної жодної гривні. Мною буда залучена компанія Вайт-Біт котра стала офіційним спонсором молодіжної збірної на цьому чемпіонаті. А саме були придбані для спортсменів та тренерського складу: кросівки JAKO, брендований спортивний костюм JAKO, брендована футболка JAKO, боксерська форма 2-х кольорів Green Hill, боксерки Adidas box hog. Був повністю оплачений трансфер спортсменів та тренерського складу в обидва боки. Загалом було витрачено більше 500 000 гривень. Продіус не вклав ні копійки, зіпсував виступ нашої збірної, і зараз брехливо маніпулює дітьми. З того часу ми змогли відправити жіночу збірну на чемпіонат Европи, з котрого дівчата привезли 2-ге загальнокомандне місце. Ми збираємо молодіжну збірну вже на чемпіонат Світу 2022.

На жаль, мені ще доводиться коментувати ці останні подихи Продивуса котрий намагається жити минулим, а ми йдемо далі, розвиваємо бокс і завойовуємо медалі.»

Кирило Шевченко

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.